Startsida      Consulting      Aviation       Om Avicon      Kontakta oss 
 

Flygutbildningen bedrivs i samarbete med Sportflygklubben i Karlstad. Vi utbildar till PPL (Privatflygarcertifikat), mörkerbevis och typinflygningar på enmotoriga flygplan. Vi står också till tjänst med periodiska flygträningar, uppfräschning inför flygprov eller PC etc.
För att få mer information om att ta flygcertifikat hänvisar vi till Sportflygklubbens hemsida.

Är du intresserad av att veta mer om utbildningen till flygcertifikat är du alltid välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion där du får svar på dina frågor.Vill du dessutom komma i kontakt med någon av de elever som har genomgått Avicons flygutbildning hjälper vi dig med kontaktuppgifter.

   
           
  SPAKA SJÄLV  
  SE-LZZ

Har du någonsin haft funderingar att flyga ett flygplan själv? Kontakta Avicon och vi står till tjänst med en provlektion och du får själv agera pilot. En populär aktivitet vid födelsedagar, svensexor, möhippor mm.


Startkostnad 400:- samt 1200:- per flygtimme.
 

Avicon använder någon av Sportflygklubben i Karlstads Cessna 172:or eller en Robin 2160 D som skolflygplan. SE-LZZ är beteckningen på vår tvåsitsiga maskin som vi bedriver såväl vanlig PPL- som Avanceskolning i.

Vill du veta mer om LZZ, klicka här

         
 Avicon AB    Lantvärnsgatan 4    652 21    KARLSTAD    Tel: 054-18 57 30    Mob: 0709-18 57 30    Fax: 054-18 57 35